Har du ett genuint IT-intresse och motiveras av att utföra bästa möjliga arbete tillsammans med dina kollegor? Då är du personen vi söker! 👇

Nu rekryterar vi IT-konsulter till vårt kontor i Nässjö. Här får du möjlighet stärka och vidareutveckla befintliga kundrelationer i en koncern med stora utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten

I rollen som IT-konsult arbetar du som stöd till medarbetare och kunder på InfraCom. Vårt erbjudande inkluderar allt som berör den digitala arbetsplatsen som främst bygger på Microsoft 365.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

Identifiera och lösa kundnära utmaningar inom telefoni, IT och infrastruktur
Microsoft 365 administration (Office 365 , Intune, SharePoint mm)
Dokumentation och administration i våra IT-system
Stärka och vidareutveckla befintliga kundrelationer

 

Din profil

Vi tror att du har ett genuint IT-intresse med några års erfarenhet av arbete med datorer, nätverk och kringutrustning och vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom området.

Som person är du serviceinriktad, välorganiserad och noggrann. Du är en glad och öppen individ som är trygg i dig själv och motiveras av att utföra bästa möjliga arbete tillsammans med dina kollegor. Då din vardag kommer att variera ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till olika situationer. Vidare är du en strukturerad, kommunikativ och effektiv person som trivs med att ge god service.

Specifika kompetenser vi söker

Minst 2 års erfarenhet som Supporttekniker eller IT-konsult
Operativsystem Windows
Microsoft 365 administration

Ett krav är att du måste kunna uttrycka dig väl i tal och skrift då rollen innebär många interna och externa kontaktytor.

Meriterande

Erfarenhet av Microsoft 365 administration
Erfarenhet av att sitta i en Helpdesk
Nätverkskunskap
Windows Server administration
Mac kunskap

 

Vad kan vi erbjuda?

Möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och företagets utveckling
Karriär i en koncern med stora utvecklingsmöjligheter
Ett utmanande jobb med mycket kundkontakt och varierande uppgifter
Trevliga och drivna medarbetare med engagemang och öppenhet
Gemensamma aktiviteter som tävlingar, AWs och årliga kickoffs

 

Om InfraCom

InfraCom är en del av InfraCom Group och har sedan starten 2000 haft en stabil tillväxt. 2018 börsnoterades gruppen och nu befinner vi oss i en expansiv fas. Vi hjälper tusentals företag att dra nytta av IT och telefoni på bästa sätt i verksamheten. Med smarta moderna tjänster, samverkan och support ligger vårt intresse i att utveckla kundens digitala resa. Vi är ett dynamiskt, växande och nytänkande företag med snabb utvecklingstakt och korta beslutsvägar.

Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Placering: Efter överenskommelse
KontaktHenrik Björkman

Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag då vi gör ett löpande urval. Du ansöker genom att maila CV och personligt brev till henrik.bjorkman@infracom.se