Serviceminded leveranskoordinator – sökes till InfraCom i Göteborg

Är du i början av din karriär och har ett stort intresse för kundservice? Vi söker en serviceminded Leveranskoordinator som trivs med att arbeta med kunder, skapa förtroende och bygga starka kundrelationer.

Om teamet

Vår leveransavdelning är hjärtat i vårt telekom-erbjudande på InfraCom. Som en ledande leverantör av molnväxlar och en egen operatör har vi förmågan att skräddarsy lösningar för våra kunder i alla storlekar och branscher.

I den digitala eran strävar vi naturligtvis efter att vara i framkant när det gäller integrationer. Vi arbetar aktivt med att integrera våra lösningar med plattformar som Teams och andra relevanta system. Vår målsättning är att leverera högkvalitativa tjänster till både nationella och internationella företag, och vi är dedikerade till att möta och överträffa våra kunders förväntningar i en snabbt föränderlig teknologisk miljö.

Om din roll

I din roll som Leveranskoordinator kommer du att spela en avgörande roll i vårt centrala leveransteam i Göteborg. Här kommer du att vara en del av ett dynamiskt team som består av en mix av erfarna kollegor som alla delar samma passion och driv för kundservice. Du kommer att rapportera till vår support- och leveransansvarig, Susanne Sävenholt.

Du kommer att vara en nyckelspelare i driftsättningar utav kundernas nya växellösningar, från beställning till driftsättning. Beställningarna kommer både från interna säljare, återförsäljare och partners, där du kommer hjälpa våra kunder att maximera deras värde med våra produkter och tjänster. Du kommer därför ha mycket dialog med kund, både via telefon och mail, för att bland annat samla in data, se till att våra lösningar täcker behov och önskemål och även följa upp kunden en tid efter leveransen är klar. Allt för att upprätthålla en hög kundnöjdhet!

Din bakgrund och profil

För att lyckas i din roll som leveranskoordinator bör du ha en stark kommunikativ förmåga i tal och skrift. Du bör känna dig trygg i att arbeta med kunder och drivas av att upprätthålla en hög kundnöjdhet. Du bör även trivas i en roll med mycket ansvar och tar både funktionalitet och säkerhet i beaktning. En positiv och lösningsorienterad inställning är en självklarhet och viljan att lära sig nya saker tar dig framåt. Stor vikt kommer därför att läggas på personlig lämplighet.

Krav

 • Tidigare erfarenhet från ett serviceyrke
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande

 • Tidigare erfarenhet från telekom-branschen

Om InfraCom Group AB

InfraCom Group AB (publ) är en ledande aktör inom IT-infrastruktur. Sedan 1999 erbjuder InfraCom Group tjänster inom mobil- och fasttelefoni, molnväxel, internet via fiber, server hosting och webbplattformar. Företaget har ca 20 000 kunder företrädesvis inom SME-segmentet samt offentlig förvaltning.

Under året har Connect blivit en del av InfraCom-koncernen. Förvärvet bidrar med ännu fler egenproducerade och kostnadseffektiva lösningar. Tillsammans med InfraCom:s produktion av IT drift och smarta telefonilösningar och Connects sälj- och konsultorganisation kan vi skräddarsy lösningar som passar våra kunders behov och önskemål. Vi kommer att fortsätta att fokusera på att leverera högkvalitativa och pålitliga tjänster samtidigt som vi investerar i innovation och teknik för att hålla oss i framkant av branschens utveckling. Summeringen av vårt erbjudande skulle kunna beskrivas som tjänster och produkter inom; IT, Print & Digitalisering, Möteslösningar och Telefoni, producerat i InfraCom och framburet till marknaden av Connect.

 • Grundat 1997
 • 25 000 kunder
 • Omsättning ca 800 miljoner
 • 340 medarbetare
 • 20 kontor, från Malmö i söder till Östersund i norr samt representationskontor i Norge och Finland
 • Huvudkontor i Göteborg
 • Certifierade enligt ISO9001, ISO14001 och ISO27001

Varför InfraCom?

Vi uppmuntrar samt stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Du som medarbetare är därför viktig för oss! Genom Connect kommer du att få ta del av:

 • Glada och drivna kollegor
 • En dynamisk miljö med tekniskt kunniga kollegor
 • En arbetsplats med stort fokus på trivsel, sammanhållning och ha kul på jobbet!
 • Konkurrensmässiga löner och villkor, tjänstepension och friskvårdsbidrag.
 • Ett bolag som är anslutna till kollektivavtal

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor kring rollen eller din ansökan kan du kontakta Susanne Sävenholt.

Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Placering: Göteborg

Kontakt: Susanne Savenholt , susanne.savenholt@infracom.se