Är du resultatorienterad, gillar att ta initiativ och har ett kundorienterat mindset? Då är du personen vi söker! 👇

Nu rekryterar vi en Key Account Manager till vårt kontor i Stockholm. Här får du möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och företagets utveckling i en koncern med stora utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten

I rollen som Key Account Manager kommer du att spela en viktig roll i vårt drivna säljteam och vara med och ta InfraCom till nästa steg. Du blir en nyckelspelare med ansvar för att utveckla och bibehålla goda affärsrelationer med våra största kunder, samtidigt som du arbetar med att säkerställa att deras IT-drift fungerar smidigt och effektivt. Du har kommersiellt ansvar för flera kunder och du är kundens primära kontaktperson.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

  • Utforma och implementera strategier tillsammans med kund för att säkra kundens IT-miljö
  • Arbeta strukturerat för att nå resultat, skapa nöjda kunder och säkra kvalitet
  • Nära samarbete med support, leverans och driftteam

En förutsättning för att lyckas i rollen är att ingående förstå kundens verksamhet och InfraComs tjänster och dess värde för både beslutsfattare och slutanvändare. Vi vill att du ska vara en ambassadör för InfraCom och vad vi står för samt säkerställa att befintliga och potentiella kunder är nöjda efter varje interaktion.

Din profil

Vi tror att du är en driven och analytisk person med ett genuint intresse för B2B-försäljning och ett intresse av att arbeta med tekniska lösningar. Du har jobbat några år inom IT-försäljning, du är kommunikativ, lösningsorienterad och har ett starkt kundfokus. Du har lätt till att skapa tillit och förtroende i dina relationer, är utmanande och har en stark vilja att driva affären framåt samt en stark vilja att kontinuerligt utvecklas. Du är resultatorienterad, har en hög nivå av affärsmannaskap, ett kundorienterat mindset och erfarenhet av affärsplanering.

Meriterande

  • Erfarenhet från telekom-branschen
  • Erfarenhet av Microsofts produkter, Windows Server och Azure

Vad kan vi erbjuda?

  • Möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och företagets utveckling
  • Karriär i en koncern med stora utvecklingsmöjligheter
  • Ett utmanande jobb med mycket kundkontakt och varierande uppgifter
  • Trevliga och drivna medarbetare med engagemang och öppenhet
  • Gemensamma aktiviteter som tävlingar, AWs och årliga kickoffs

Om InfraCom

InfraCom är en del av InfraCom Group och har sedan starten 2000 haft en stabil tillväxt. 2018 börsnoterades gruppen och nu befinner vi oss i en expansiv fas. Vi hjälper tusentals företag att dra nytta av IT och telefoni på bästa sätt i verksamheten. Med smarta moderna tjänster, samverkan och support ligger vårt intresse i att utveckla kundens digitala resa. Vi är ett dynamiskt, växande och nytänkande företag med snabb utvecklingstakt och korta beslutsvägar.

Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Placering: Stockholm
Kontakt: Kajsa Lundfall, kajsa.lundfall@infracom.se

Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag då vi gör ett löpande urval. Du ansöker genom att maila CV och personligt brev till kajsa.lundfall@infracom.se