Har du ett genuint tekniskt intresse och gillar att bygga långsiktiga kundrelationer? Då söker vi dig!

Nu rekryterar vi en First Line Supporttekniker till vårt kontor i Göteborg. Här får du möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och företagets utveckling tillsammans med drivna kollegor. 

Om tjänsten

I rollen som systemspecialist kommer du att ingå i ett tight team där det finns möjlighet till utveckling för den som är framåt och tar initiativ. Vårt fokus på InfraCom ligger i att bygga och förvalta tjänster som är centrala för våra kunder – därför är effektivitet, stabilitet och förutsägbarhet viktiga beståndsdelar i våra tjänster vilket då blir huvudfokus för dig!

Din profil

Vår absolut viktigaste tillgång är vår känsla för kundbemötande. Tjänsten passar därför dig som är genuint intresserad av kundvård och har ett stort tekniskt intresse. Vi söker dig som älskar problemlösning och samtidigt får energi av att ge personlig service i toppklass.

Vi är mycket måna om att kunderna får bästa bemötande och nöjda kunder är för oss mycket viktigare än antal avklarade ärenden per timma.

Kompetenser

Du har datorvana, goda sociala färdigheter och lätt för att kommunicera i både tal och skrift.

Meriterande är om du har arbetat med teknisk support tidigare. Viktigast är att du har en naturlig färdighet för att kommunicera med människor och är öppen för att lära dig nya arbetsuppgifter.

Vad kan vi erbjuda?

  • Möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och företagets utveckling
  • Karriär i en koncern med stora utvecklingsmöjligheter
  • Ett utmanande jobb med mycket kundkontakt och varierande uppgifter
  • Trevliga och drivna kollegor
  • Gemensamma aktiviteter som tävlingar, AWs och årliga kickoffs

 Om Internet.se

På Internet.se hjälper vi årligen tusentals nystartade företag att etablera sig på nätet. Vi sänker trösklarna för att komma i gång med tjänster på nätet (såsom domännamn, epost och hemsida) och skapar därmed de bästa förutsättningarna för entreprenörer att lyckas med sin verksamhet.

Våra tjänster är i sig unika men också helt beroende av att våra medarbetare har en enastående känsla för kundbemötande.

Internet.se är en del av koncernen InfraCom Group (publ) – en ledande aktör inom IT-infrastruktur som börsnoterades i januari 2018.

Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Placering: Göteborg
Kontakt: Jakob Hwang, jh@internet.se

Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag då vi gör ett löpande urval. Du ansöker genom att maila CV och personligt brev till jh@internet.se