Om InfraCom

InfraCom Managed Services är en del av InfraCom Group och har sedan starten 2000 haft en stabil tillväxt. 2018 börsnoterades gruppen och befinner sig i ett expansivt skede. Vi hjälper tusentals företag att förenkla sina IT- och driftlösningar med vår paketering Arbetsplats-som-tjänst baserade på Microsofttjänster tillsammans med vår egen molntjänst, telefoni och infrastruktur.

Med egenutvecklade plattformar kan vi erbjuda kostnadseffektiva och stabila lösningar med snabb support. Vi är ett dynamiskt, växande och nytänkande företag med snabb utvecklingstakt och korta beslutsvägar. Vi driver våra egna datahallar med full redundans på alla plan.

InfraCom har en bred tjänsteportfölj som innehåller alla delar ett företag behöver för sin digitala kommunikation. Vi erbjuder allt från enstaka tjänster till att ta fullt driftsansvar för en IT-miljö.

 

Vem söker vi?

I din roll som IT-konsult för digital Arbetsplats arbetar du som stöd till medarbetare och kunder på InfraCom. Arbetet innebär bland annat att identifiera och lösa kundnära utmaningar inom Telefoni, IT och Infrastruktur. Vårt erbjudande inkluderar allt som berör den digitala arbetsplatsen som automatisk provisionering av hårdvara, Microsoft OfficeSuite, vår egen Teams- & Mobiltelefoni, samt kommunikationstjänster som Internetaccess och VPN. Det ingår även dokumentation och administration i våra IT-system.

 

Kompetenser

För att vara rätt för rollen krävs det att du har ett IT-intresse samt att du har några års erfarenhet av arbete med datorer, nätverk och kringutrustning och vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom området.

Som person är du serviceinriktad, välorganiserad och noggrann. Du är en glad och öppen lagspelare som är trygg i dig själv samt motiveras av att utföra bästa möjliga arbete tillsammans med dina kollegor. Då din vardag kommer att variera ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till olika situationer. Vidare är du en strukturerad, kommunikativ och effektiv person som trivs med att ge god service.

Då arbetet innebär många interna och externa kontaktytor måste du kunna utrycka dig väl i tal och skrift.

 

Vad kan vi erbjuda?

  • Möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och företagets utveckling
  • Anställning på ett företag som gör bra saker och har en spännande framtid
  • Karriär i en koncern med stora utvecklingsmöjligheter
  • Ett utmanande jobb med mycket kundkontakt och varierande uppgifter
  • Trevliga medarbetare med engagemang och öppenhet

 

Delar vi värderingar?

Vi på InfraCom ser att du värdesätter egenskaper som är:

Personliga – Genom att respektera människor och allas olika perspektiv och situationer samt visa intresse för kollegor och kunder.

Hjälpsamma – För oss är det viktigt att ta tillvara på varandras styrkor och vi jobbar tillsammans som ett team.

Ansvarstagande – Alla tar stort eget ansvar för sina arbetsuppgifter och gör alltid sitt bästa för att hålla vad man lovar.

Låter detta som en tjänst för dig och vill du veta mer?

 

Om tjänsten:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast
Löneform: Månadslön
Sysselsättningsgrad: 100%
Placering: Stockholm

 

Ansökan
Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Söker du nya utmaningar och utvecklingsmöjligheter på  en spännande arbetsplats, tveka inte.

Välkommen in med din ansökan, personligt brev och CV till jakob.hwang@infracom.se

 

www.InfraCom.se