Om InfraCom

InfraCom Systech är en del av InfraCom Group och har sedan starten 2000 haft en stabil tillväxt. 2018 börsnoterades gruppen och befinner sig i ett expansivt skede. Vi hjälper hundratals företag att dra nytta av IT på bästa sätt i verksamheten. Med smarta moderna tjänster, samverkan och support ligger vårt intresse i att utveckla kundens digitala resa med IT som en viktig del. Vi är ett dynamiskt, växande och nytänkande företag med snabb utvecklingstakt och korta beslutsvägar.

InfraCom har en bred tjänsteportfölj som innehåller alla delar ett företag behöver för sin digitala kommunikation. Vi erbjuder allt från enstaka tjänster till outsourcing av kundens IT-miljö.

 

Vem söker vi?

Som Key Account Manager förväntas du ansvara för kundkontakt, leveransuppföljning, merförsäljning och att säkerställa att våra kunder har den bästa lösningen genom att samarbeta med våra tekniska specialister.

 

Om rollen
Du kommunicerar och arbetar dagligen mot företagets kunder, distributörer, tillverkare och mot andra interna avdelningar. Du kommer ansvara för ett antal egna kundkonton. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

  • Orderregistrering
  • Inköpsregistrering
  • Leveransbevakning
  • Fakturering
  • Svara kund på inkommande förfrågningar via telefon och mail

Du behöver ha erfarenhet och känsla för att identifiera kundens behov och tillsammans med kunden skapa gemensamma mål och en plan för genomförandet. En förutsättning för att lyckas som Key Account Manager är att ingående förstå kundens verksamhet och InfraComs tjänster och dess värde för både beslutsfattare och slutanvändare.

Vi vill att du ska vara en ambassadör för InfraCom och vad vi står för, och säkerställer att befintliga och potentiella InfraCom-kunder är nöjda efter varje interaktion.

 

Kompetenser

Du behöver ha datorvana, goda sociala färdigheter och lätt för att kommunicera i både tal och skrift. Ett krav är att du har arbetat med kundrelationer, försäljning och tekniska tjänster. Viktigast är att du har en naturlig färdighet för att kommunicera med människor, och är öppen för att lära dig nya arbetsuppgifter. Kunskap i ämnet för vad digitalisering kan medföra för en verksamhets utveckling.

 

Vad kan vi erbjuda?

  • Möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och företagets utveckling
  • Anställning på ett företag som gör bra saker och har en spännande framtid
  • Karriär i en koncern med stora utvecklingsmöjligheter
  • Ett utmanande jobb med mycket kundkontakt och varierande uppgifter
  • Trevliga medarbetare med engagemang och öppenhet

 

Delar vi värderingar?

Vi på InfraCom ser att du värdesätter egenskaper som är:

Personliga – Genom att respektera människor och allas olika perspektiv och situationer samt visa intresse för kollegor och kunder.

Hjälpsamma – För oss är det viktigt att ta tillvara på varandras styrkor och vi jobbar tillsammans som ett team.

Ansvarstagande – Alla tar stort eget ansvar för sina arbetsuppgifter och gör alltid sitt bästa för att hålla vad man lovar.

Låter detta som en tjänst för dig och vill du veta mer?

 

Om tjänsten:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast
Löneform: Månadslön
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Nässjö

 

Ansökan

Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Söker du nya utmaningar och utvecklingsmöjligheter på  en spännande arbetsplats, tveka inte.

Välkommen in med din ansökan, personligt brev och CV till henrik.bjorkman@infracom.se

 

www.InfraCom.se