Vi söker ytterligare lagspelare till vårt team i Stockholm.
Tjänsten passar dig som är genuint intresserad av IT och att bygga långsiktiga kundrelationer.

 

Om InfraCom

InfraCom Managed Services är en del av InfraCom Group och har sedan starten 2000 haft en stabil tillväxt. 2018 börsnoterades gruppen och befinner sig i ett expansivt skede. Vi hjälper tusentals företag att förenkla sina IT- och driftlösningar med vår paketering Arbetsplats-som-tjänst baserade på Microsofttjänster tillsammans med vår egen molntjänst, telefoni och infrastruktur.

Med egenutvecklade plattformar kan vi erbjuda kostnadseffektiva och stabila lösningar med snabb support. Vi är ett dynamiskt, växande och nytänkande företag med snabb utvecklingstakt och korta beslutsvägar. Vi driver våra egna datahallar med full redundans på alla plan.
InfraCom har en bred tjänsteportfölj som innehåller alla delar ett företag behöver för sin digitala kommunikation. Vi erbjuder allt från enstaka tjänster till att ta fullt driftsansvar för en IT-miljö.

 

Vem söker vi?

Vårt mål är att skapa Världens bästa support. Det är en resa vi nyss påbörjat men för att nå dit krävs både rätt förutsättningar och rätt person. Vår absolut viktigaste tillgång idag är vår känsla för kundbemötande. Tjänsten passar därför dig som är genuint intresserad av kundvård, men självklart även har ett stort tekniskt intresse. Vi söker helt enkelt dig som älskar problemlösning och samtidigt får energi av att ge personlig service i toppklass. Vi är mycket måna om att kunderna får bästa bemötande och nöjda kunder är för oss mycket viktigare än antal avklarade ärenden per timma.

 

Kompetenser

  • Du har datorvana, goda sociala färdigheter och lätt för att kommunicera i både tal och skrift.
  • Ett krav är att du har arbetat med teknisk support tidigare.
  • Viktigast är att du har en naturlig färdighet för att kommunicera med människor, och är öppen för att lära dig nya arbetsuppgifter.

 

Vad kan vi erbjuda?

  • Möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och företagets utveckling
  • Anställning på ett företag som gör bra saker och har en spännande framtid
  • Karriär i en koncern med stora utvecklingsmöjligheter
  • Ett utmanande jobb med mycket kundkontakt och varierande uppgifter
  • Trevliga medarbetare med engagemang och öppenhet

 

Delar vi värderingar?

Vi på InfraCom ser att du värdesätter egenskaper som är:

Personliga – Genom att respektera människor och allas olika perspektiv och situationer samt visa intresse för kollegor och kunder.

Hjälpsamma – För oss är det viktigt att ta tillvara på varandras styrkor och vi jobbar tillsammans som ett team.

Ansvarstagande – Alla tar stort eget ansvar för sina arbetsuppgifter och gör alltid sitt bästa för att hålla vad man lovar.

Låter detta som en tjänst för dig och vill du veta mer?

 

Övrig info

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast
Löneform: Månadslön
Sysselsättningsgrad: 100%
Placering: Stockholm

Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Du ansöker genom att maila CV till malin.lennartsson@infracom.se

 

Arbetsgivare:
InfraCom Managed Services AB
Gamlestadsvägen 1
415 11 Göteborg
www.infracom.se