EKONOMI/KUNDTJÄNSTADMINISTRATÖR

Affärsområde Managed Services hjälper kunder in i framtidens digitala arbetsplatser med fokus på deras behov av IT-miljö. Vi är en komplett leverantör av IT-tjänster till företag. Vi äger, driver och utvecklar högkvalitativa tjänster inom flera områden; molnbaserade arbetsplatser, datacenters, säkerhet, datakommunikation och internetaccesser. Vår styrka är vårt nära samarbete med slutkunderna och vår flexibilitet där vi kan tillgodose flera av en kunds behov. Affärsområdet omsätter ca 120 Milj kronor på årsbasis och är en del av InfraCom-koncernen.

Detta är en bred roll som förutom kundserviceärenden även sträcker sig över ekonomirelaterade uppgifter såsom hantering av kund- och leverantörsreskontra. Tidvis kan även tjänsten komma innebära annan form av administration inom förvärvade entreprenörsledda dotterbolag, innan dessa till fullo införlivats i InfraCom-koncernens IT-system och rutiner.

Utöver generella kundserviceärenden så kommer du även att ha kontroll över fakturering, inbetalningar, påminnelser mm samt de förändringar som kontinuerligt sker för att kunden skall få rätt belopp på rätt faktura. Arbete med leverantörsreskontra innebär skanning av leverantörsfakturor, hantering av attestflöden, kontering och utanordning.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning, placeringsort Gamlestaden, Göteborg.

 

Vem är du?
För att lyckas i rollen så är det viktigt att du är serviceinriktad och trivs med att skapa positiva kontaktytor både internt och externt. Du har också en starkt utvecklad känsla för ordning och reda. För att lyckas bra så bör du ha erfarenhet alternativt förkunskaper inom ekonomiområdet/kundservice, gärna med en ekonomirelaterad utbildning.

Ansökan
Du ansöker genom att maila CV samt  till info@infracomgroup.se. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Sista ansökningsdag är 6 december 2021.

Vid frågor kontakta Jenny Koncilja, redovisningschef, tel 0760-00 25 47.

InfraCom är en ledande aktör inom IT-infrastruktur. Bolaget äger, driver och utvecklar högkvalitativa tjänster inom molnbaserad telefoni, molnbaserade IT-tjänster, datacenters, samt datakommunikation och internetaccesser till kunder som efterfrågar hög drift- och datasäkerhet. Under verksamhetsåret 2020 omsatte InfraCom 224 miljoner kronor med ett EBITDA-resultat om 54 miljoner kronor. Aktien är noterad på Spotlight Stock Market Next.