Gillar du att bygga långsiktiga kundrelationer och har ett genuint IT-intresse? Då är detta jobb för dig! 

Nu stärker vi upp våra supportteam med en supporttekniker med placering i Stockholm eller Göteborg. Här får du möjlighet att arbeta i nära samarbete med såväl kunder som ett tight gäng kollegor samtidigt som du breddar din kompetens inom IT och telefoni.

Om tjänsten

I rollen som supporttekniker kommer du i nära samarbete med dina kollegor ansvara för att skapa en enastående kundupplevelse. Vi söker dig som ser lösningar där andra ser hinder och vår absolut viktigaste tillgång idag är vår känsla för kundbemötande.

Tjänsten passar dig som är genuint intresserad av att skapa och bibehålla kundrelationer och har ett stort tekniskt intresse. Vi söker helt enkelt dig som älskar problemlösning och samtidigt får energi av att ge personlig service i toppklass. Vi är mycket måna om att kunderna får bästa bemötande och nöjda kunder är för oss mycket viktigare än antal avklarade ärenden per timma.

Din profil

Du har datorvana, goda sociala färdigheter och är tekniskt intresserad. Du har en naturlig färdighet för att kommunicera med människor i både tal och skrift och är öppen för att lära dig nya arbetsuppgifter.

Meriterande

  • Erfarenhet av teknisk support
  • Gymnasial utbildning inom IT eller likvärdig utbildning

Vad kan vi erbjuda?

  • Möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och företagets utveckling
  • Karriär i en koncern med stora utvecklingsmöjligheter
  • Ett utmanande jobb med mycket kundkontakt och varierande uppgifter
  • Trevliga och drivna medarbetare med engagemang och öppenhet
  • Gemensamma aktiviteter som AWs och årliga kickoffs

Om InfraCom

InfraCom är en del av InfraCom Group och har sedan starten 2000 haft en stabil tillväxt. 2018 börsnoterades gruppen och nu befinner vi oss i en expansiv fas. Vi hjälper tusentals företag att dra nytta av IT på bästa sätt i verksamheten. Med smarta moderna tjänster, samverkan och support ligger vårt intresse i att utveckla kundens digitala resa med IT som en viktig del. Vi är ett dynamiskt, växande och nytänkande företag med snabb utvecklingstakt och korta beslutsvägar.

Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Placering: Stockholm eller Göteborg
Kontakt: Kajsa Lundfall, kajsa.lundfall@infracom.se

Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag då vi gör ett löpande urval. Du ansöker genom att maila CV till kajsa.lundfall@infracom.se