Driven försäljningschef sökes till InfraCom Communications

Drivs du av att bryta ny mark, skapa kontakter, stötta dina medarbetare i vardagen och träffa kunder?
Har du tröttnat på att sälj och marknad går i otakt, och vill skapa en integrerad helhet där marknad stöttar sälj till 100%?

Din profil
InfraCom Communications säljer telefonilösningar till företagsmarknaden, och vi söker nu en driven säljchef som vill vara en del av vår fortsatta expansion. Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av företagsrelaterad och strategisk försäljning och du som talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. Som person är du mycket kommunikativ och social samt har mycket god samarbetsförmåga till både interna och externa medspelare.

Du jobbar antagligen idag i CRM-verktyg som hjälper dig att hålla koll på nyckeltal och processer, och du drivs av ständig förbättring. För att lyckas i denna roll bör du ha förmågan att förstå kunderna och deras unika behov samt möjligheten att skapa förtroende för dina medarbetare och kunder.

• Du har minst 3 års arbetslivserfarenhet av försäljning med goda resultat
• Du har jobbat inom IT eller telekom-sektorn
• Du är driven, engagerad och med entreprenörsanda har du kunden i fokus
• Du är strukturerad, analytisk, prestigelös och trygg
• Du har erfarenhet och intresse av marknadsföring
• Du har erfarenhet av resultatansvar
• Meriterande är om du har erfarenhet av försäljning av Microsoftlösningar och teams
• Då vi jobbar i en mansdominerad bransch ser vi gärna kvinnliga sökande


Om jobbet
I rollen som säljansvarig ansvarar du för försäljning och marknadsföring av InfraComs lösningar inom två underavdelningar; dels via våra återförsäljare, dels till våra internationella direktkunder. Det är i den internationella affären vi ser vår största tillväxtpotential och här har vi fina referenser, framför genom vår unika lösning med företagstelefoni integrerad med teams.
Som säljansvarig ansvarar du över ett 10-tal säljare som tillsammans med dig tar ansvar för att arbeta mot företagets tillväxtmål. Ditt ansvar spänner även över marknadsföringen där du jobbar med drivna externa parter. Du förstår dig på digitala flöden och inbound marketing och är en förespråkare för nätverkande både i verkliga livet och i sociala media.

Övrig info
Vi finns i Göteborg eller Stockholm, placering där det passar dig!
Du ansöker genom att maila CV och personligt brev till kajsa.lundfall@infracom.se

Om oss
InfraCom Communications AB ingår i InfraCom Group (publ) som äger, driver och utvecklar högkvalitativa tjänster inom molnbaserad telefoni, IT-tjänster, datacenters samt datakommunikation och internetaccesser. InfraCom Group AB:s aktie är noterad på Spotlight Stock Market. Företaget är i stark tillväxt tack vare en framgångsrik organisation.