InfraCom Managed Services växer och nu söker vi fler IT-säljare till vårt kontor i Göteborg. Vi söker dig som redan jobbar som IT-säljare eller dig som har annan säljerfarenhet men med stort intresse för IT. Vi söker dig som älskar att göra affärer och som älskar att få avslut, dig som har stort eget driv och vill arbeta i en levande och progressiv säljorganisation där vi har kul under dagarna?

InfraCom hjälper kunder in i framtidens digitala arbetsplatser med fokus på deras behov av IT-miljö. Vi är en komplett leverantör av IT-tjänster till företag. Vi äger, driver och utvecklar högkvalitativa tjänster inom flera områden; molnbaserad telefoni, säkerhet, datacenters, molnbaserade arbetsplatser, datakommunikation och internetaccesser. Vår styrka är vårt nära samarbete med slutkunderna och vår flexibilitet där vi kan tillgodose flera av en kunds behov. Vi driver våra egna datahallar i Göteborg och Stockholm InfraCom Managed Services är en del av InfraCom Group AB. Gruppen har sedan starten år 2000 haft en stabil tillväxt och börsnoterades 2018. Läs mer om oss på vår hemsida: www.infracom.se

I din roll som säljare kommer fokus ligga på att erbjuda vår produktportfölj av IT-tjänster till företag. Enklast och vanligast är att börja med kundernas internetaccess och därifrån utvecklar kunderna med fler tjänster, men det kan se olika ut från kund till kund. Du är med under hela säljprocessen och har kontinuerlig kontakt med kunden för att utveckla dem med fler av våra tjänster. Du får stöd från dina kollegor och du jobbar i nära samarbete med dina arbetskamrater på företaget. Kontakten med potentiella kunder tas framförallt per telefon men ju mer kontakten med kunden växer blir det också både digitala och fysiska möten. Tjänsten passar därför dig som är genuint intresserad av försäljning, som kan bygga långsiktiga kundrelationer och kan göra det där lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. I övrigt har du utmärkt skriftlig och verbal kompetens i svenska och engelska.

Låter detta som en tjänst för dig?
Skicka oss ditt CV och ett personligt brev där du berättar varför du tror att du skulle passa som säljare på vårt företag.
Ansökan skickas till vår försäljningschef Torbjörn Frisk på mail: torbjorn.frisk@infracom.se .
Om du har fler frågor nås Torbjörn Frisk på telefon: 0708-483400.