InfraCom Communications AB söker utvecklare till vårt kontor i Göteborg

Infracom Communications (fd Weblink IP Phone AB och Cellip AB) expanderar kraftigt och söker nya medarbetare. Infracom Communications är en svensk telefonioperatör med en komplett portfölj av kommunikationstjänster. Med en egen telefoniplattform levererar vi unified lösningar med fast och mobil telefoni. Sedan starten 2004 har vi nu vuxit och idag har vi kunder över hela landet. Vår målsättning och ambition är att vara det naturliga valet för alla företag när det gäller kommunikationstjänster.

Din Profil:
Vi söker nu dig som har ett naturligt intresse av utveckling och programmering.
Vi tror att du är en utvecklare som kan främst mobilappar, har du erfarenhet och viljan att jobba med backend (PHP, Node.js och MariaDB), finns även den möjligheten.

Som person är du självgående, positiv och tycker om att arbeta i team, du behärskar både svenska och engelska. En relevant akademisk utbildning är meriterande men inte ett krav.

Du ska ha erfarenhet av dessa tekniker/områden:

  • Android Studio (Android) och Xcode (iOS)
  • Java/Kotlin
  • Swift

Meriterande är också:

  • Dart och Flutter

Vad vi kan erbjuda dig:
På InfraCom blir du en del av ett dynamiskt, expansivt och nytänkande företag. Som anställd kommer du att arbeta brett med InfraComs utveckling av plattformar för voip och mobilt. Vi kan lova dig en snabb utvecklingstakt och möjligheten att få lära dig nya saker så gott som dagligen. Självklart tycker vi att det är viktigt att alla våra medarbetare trivs på jobbet och är därför lyhörda för dina önskemål.

Om oss:
Infracom Communications har sedan 2004 hjälpt tusentals av små- och stora företag att förenkla sin telefonilösning genom att flytta den till vår egenutvecklade molnväxel. Företaget är i stark tillväxt tack vare en framgångsrik försäljningsorganisation.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt mediaval för rekrytering och undanber oss därför kontakt av rekryterings säljare.

Arbetstid/Varaktighet:
Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Du ansöker genom att maila CV till roger.werin@infracom.se
Om du har frågor går det även bra att ringa Roger Werin på 031-301 48 15.

Placering: Göteborg
Heltidstjänst med provanställning i 6 månader.

Arbetsgivare:
InfraCom Communications AB
Gamlestadsvägen 1
415 11 Göteborg
www.infracom.se