Är du en IT-intresserad person som är utåtriktad och gillar att bygga långsiktiga kundrelationer? Då är detta jobb för dig! 👇

Nu rekryterar vi en Supporttekniker till vårt energiska supportteam. Här får du möjlighet att bredda din kompetens inom IT och telefoni tillsammans med engagerade kollegor som tycker om att göra skillnad.

Om tjänsten

I rollen som supporttekniker kommer du i nära samarbete med dina kollegor ansvara för att skapa en enastående kundupplevelse. Vi söker dig som ser lösningar där andra ser hinder och vår absolut viktigaste tillgång idag är vår känsla för kundbemötande.

Tjänsten passar dig som är genuint intresserad av att skapa och bibehålla kundrelationer och har ett stort tekniskt intresse. Vi söker helt enkelt dig som älskar problemlösning och samtidigt får energi av att ge personlig service i toppklass. Vi är mycket måna om att kunderna får bästa bemötande och nöjda kunder är för oss mycket viktigare än antal avklarade ärenden per timma.

Din profil

Du har datorvana, goda sociala färdigheter och är tekniskt intresserad. Du har en naturlig färdighet för att kommunicera med människor och är öppen för att lära dig nya arbetsuppgifter. Du är även flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.

Meriterande

· Erfarenhet av teknisk support
· Gymnasial utbildning inom IT

Vad kan vi erbjuda?

· Möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och företagets utveckling
· Karriär i en koncern med stora utvecklingsmöjligheter
· Ett utmanande jobb med mycket kundkontakt och varierande uppgifter
· Trevliga och drivna medarbetare med engagemang och öppenhet
· Gemensamma aktiviteter tävlingar, AWs och årliga kickoffs

Om InfraCom

InfraCom är en del av InfraCom Group och har sedan starten 2000 haft en stabil tillväxt. 2018 börsnoterades gruppen och nu befinner vi oss i en expansiv fas. Vi hjälper tusentals företag att dra nytta av IT på bästa sätt i verksamheten. Med smarta moderna tjänster, samverkan och support ligger vårt intresse i att utveckla kundens digitala resa med IT som en viktig del. Vi är ett dynamiskt, växande och nytänkande företag med snabb utvecklingstakt och korta beslutsvägar.

Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Placering: Göteborg
Kontakt: Stefan Ekman, stefan.ekman@infracom.se

Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag då vi gör ett löpande urval. Du ansöker genom att maila CV till stefan.ekman@infracom.se