InfraCom hjälper kunder in i framtidens digitala arbetsplatser med fokus på deras behov av IT-miljö. Vi är en komplett leverantör av IT-tjänster till företag. Vi äger, driver och utvecklar högkvalitativa tjänster inom flera områden; molnbaserad telefoni, säkerhet, datacenters, molnbaserade arbetsplatser, datakommunikation och internetaccesser. Vår styrka är vårt nära samarbete med slutkunderna och vår flexibilitet där vi kan tillgodose flera av en kunds behov. Vi driver våra egna datahallar i Göteborg, Stockholm och Malmö. InfraCom Managed Services är en del av InfraCom Group AB. I takt med att vi växer söker vi en IT-drifttekniker till vårt team i Gamlestaden, Göteborg.

Om dig
Du har minst några års erfarenhet av liknande uppdrag, som 2nd/3rd Line i en supportorganisation eller som konsult inom server- och applikationsdrift. Du har en djup teknisk förståelse för IT-drift och du brinner för att bygga ochleverera såväl paketerade som automatiserade tjänster inom virtualisering, databaser, Microsoft 365, RemoteDesktops med mera. Då är du rätt för oss! Du kommer jobba i ett tight team där det finns möjlighet till utveckling, för den som är framåt och tar initiativ. Vårt fokus på InfraComManaged Services AB ligger i att bygga och förvalta tjänster som är centrala för våra kunder. Därför är effektivitet, stabilitet och förutsägbarhet viktiga beståndsdelar i våra tjänster, vilket då blir huvudfokus för dig!

Om oss
InfraComManaged Services AB är en del av InfraCom Group AB och har sedan starten 2000 haft en stabil tillväxt. 2018 börsnoterades gruppen och befinner sig i ett expansivt skede. Vi hjälper tusentals företag i hela Norden att förenkla sina IT- och driftlösningar inom vårt eget ”moln”. Med egenutvecklade plattformar kan vi erbjuda kostnadseffektiva och stabila lösningar med snabb support. Vi är ett dynamiskt, växande och nytänkande företag med snabb utvecklingstakt och korta beslutsvägar. Vi driver våra egna datahallar med full redundans på alla plan.

Om tjänsten
Schemalagd beredskap förekommer. Server- och applikationsdrift (installation, patchning och övervakning).Felsökning av uppkomna fel i såväl interna system som i kunders. Teknisk konsultation gentemot sälj och kunder.

Placeringsort: Göteborg, Gamlestaden.

Kompetenser vi söker:

  • Virtualisering: Hyper-V
  • Storage: SAN/iSCSI.
  • Server-OS: Windows, Linux (CentOS, Debian, Ubuntu).
  • Automatisering: Ansible.

Övriga meriterande kompetenser

  • Virtualisering: Xen Server, XCP-ng Server, VMwarevSphere.
  • Storage: StorageSpacesDirect.
  • Nätverk och brandväggar: Cisco, Huawei, Sophos, Dell.
  • Databaser: SQL Server, MySQL/MariaDB, PostgreSQL.
  • Automatisering: Python, PowerShell, Bash.
  • Övrigt: SolarWinds RMM, Microsoft 365.

Körkort: B-behörighet.

Om tjänsten:
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast
Löneform: Månadslön
Sysselsättningsgrad:100%

Ansökan
Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Söker du en ny utmaning och utvecklingsmöjligheter och letar efter en spännande och intressant arbetsplats, tveka inte.

Välkommen in med din ansökan, personligt brev och CV till bo.kjellberg@infracomgroup.se
www.InfraCom.se