GÖTEBORG

LEDARSKAP

IT-TJÄNSTER

Tipsa om tjänsten!

Känner du någon som passar för den här tjänsten? Tipsa oss! Om personen blir anställd får du en Samsung Galaxy Tab 4 G som tack.

Ja, jag vill tipsa!

Ny COO sökes till PIN Sweden AB

Rollen

Med hjälp av dina team inom teknik, support och försäljning så ansvarar du för en komplett IT-Infrastruktur i ett företag med fokus på kvalité och tillgänglighet. Detta innefattar leveranser av trygga och stabila molntjänster, kundunika driftlösningar samt utveckling av leverantörssamarbeten. Då bolaget planerar att växa genom både ökad försäljning samt förvärv kommer du som COO ha en central position i arbetet att skapa enkla processer och lösningar för att säkerställa en effektiv och trygg leverans. Du kommer även aktivt att arbeta med marknadsaktiviteter då bolagets marknadsfokus lyfts från SMB- till Enterprise marknaden. Du ingår i koncernens ledningsgrupp.

Profil

Vi tror att du har en teknisk bakgrund som bas samt erfarenhet av ledarskap, budget, målstyrning och projektledning. Teknikkompetens med ett intresse för marknad och försäljning. Du motiveras av att arbeta inom en entreprenörsstyrd organisation med snabba och korta beslutsvägar.

Du har ett inkluderande arbetssätt där du inte är rädd för att gå ner på detaljnivå, samtidigt som du har en strategisk nivå där du kan se och förmedla helheten inom infrastrukturutveckling. Du har förmåga och intresse av att leda dina medarbetare genom detaljkunskaper samt skapa motiverade team inom teknik, support och försäljning.

Placeringsort: Gamlestaden, Göteborg

Har vi väckt din nyfikenhet? Välkommen med din ansökan till bo.kjellberg@infracomgroup.se. Tel 031-748 07 01.

Har du inte ditt CV tillgängligt just nu?

Är du intresserad av tjänsten, men inte har möjlighet att skicka ditt CV nu (kanske sitter du på bussen eller spårvagnen)? Då kan du lämna en intresseanmälan för tjänsten via formuläret på denna sida, så tar vi ditt CV vid ett senare tillfälle.

Om Pin Sweden AB

Webb: Pin.se | vps.pin.se | internet.pin.se
PIN ingår i koncernen InfraCom Group tillsammans med IP-telefonibolagen Weblink och Cellip, webtjänstebolaget internet.se och ISPn Öretel. Koncernen består av ett 80-tal medarbetare och vi börsnoterades under 2018. En notering som blev startskottet för vår spännande förändringsresa mot PIN 2.0!

Vi är en helhetsleverantör inom Telekom som erbjuder skräddarsydda hosting-lösningar i världsklass! Dessa skapar driftsäkerhet samt tillgänglighet för våra kunders verksamhet. Vår välvilja att hjälpa kunderna tillsammans med vår personliga service och lokala förankring utmärker PIN.