GÖTEBORG

KUNDVÅRD

RELATIONSBYGGARE

Tipsa om tjänsten!

Känner du någon som passar för den här tjänsten? Tipsa oss! Om personen blir anställd får du en Samsung Galaxy Tab 4 G som tack.

Ja, jag vill tipsa!

Kundrelationsansvarig sökes till vårt team i Göteborg!

Vårt team behöver fler lagspelare. Vi söker, tillsammans med vårt moderbolag InfraCom, en Kundrelationsansvarig till vårt kontor i Göteborg. Tjänsten passar dig som är genuint intresserad av försäljning och att bygga långsiktiga kundrelationer.

Om oss

På Internet.se hjälper vi årligen tusentals nystartade företag att etablera sig på nätet. Vi sänker trösklarna för att komma igång med tjänster på nätet (såsom domännamn, epost och hemsida). Vi skapar därmed de bästa förutsättningarna för entreprenörer att lyckas med sin verksamhet.

Våra tjänster är i sig unika men också helt beroende av att våra medarbetare har en enastående känsla för kundbemötande.

Internet.se är även en del av koncernen InfraCom Group (publ) – en ledande aktör inom IT-infrastruktur som börsnoterades i januari 2018. Tillsammans söker vi nu ett antal extraordinära personer, som kan arbeta över bolagsgränserna i koncernen. För att skapa bättre relation med våra kunder och skapa nya affärer.

Vem söker vi?

Vår absolut viktigaste tillgång är vår känsla för kundbemötande.

Tjänsten passar därför dig som är genuint intresserad av försäljning. Som kan bygga långsiktiga kundrelationer och kan göra det där lilla extra för att överträffa kundens förväntningar.

Vi söker helt enkelt dig som får energi av att ge personlig service i toppklass.

Arbetsuppgifter

Som Kundrelationsansvarig ansvarar du för att skapa och vårda relationen med våra kunder inom Infracom. Du ser till att de får ett trevligt bemötande och känner sig nöjda med våra tjänster.

Våra kunder är företag som finns i hela landet och du kommer huvudsakligen att ha kontakt med dem via telefon och mail.

I rollen som Kundrelationsansvarig kommer du bland annat:

  • Sälja våra tjänster inom telefoni, hosting och bredband
  • Ha löpande telefon- och mailkontakt med kunder som redan abonnerar på våra tjänster – eller som är intresserade av att bli kunder
  • Hantera, administrera och följa upp kundernas aktiviteter
  • Vårda befintliga kundrelationer

Vad kan vi erbjuda?

  • Möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och företagets utveckling
  • Anställning på ett företag som gör bra saker och har en spännande framtid
  • Karriär i en koncern med stora utvecklingsmöjligheter
  • Ett utmanande jobb med mycket kundkontakt och varierande uppgifter
  • Trevliga medarbetare

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg

Ansökan

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Du ansöker genom att maila CV till Jakob Hwang på jh@internet.se.

Har du inte ditt CV tillgängligt just nu?

Är du intresserad av tjänsten, men inte har möjlighet att skicka ditt CV nu (kanske sitter du på bussen eller spårvagnen)? Då kan du lämna en intresseanmälan för tjänsten via formuläret på denna sida, så tar vi ditt CV vid ett senare tillfälle.

Om InfraCom Group AB (publ)

Webb: Infracom.se
InfraCom är en ledande aktör inom IT-infrastruktur. Bolaget äger, driver och utvecklar högkvalitativa tjänster inom molnbaserad telefoni, molnbaserade IT-tjänster, datacenters, samt datakommunikation och internetaccesser till kunder som efterfrågar hög drift- och datasäkerhet.

InfraCom växer genom organisk tillväxt och genom strategiska förvärv av entreprenörsledda bolag som införlivas i InfraCom Groups företagsstruktur. Under verksamhetsåret 2017/18 omsatte InfraCom 131 miljoner kronor med ett EBITDA-resultat om 31 miljoner kronor. Aktien är noterad på Spotlight Stock Market.

Om Internet.se Svenska AB

Webbsida: Internet.se

På Internet.se hjälper vi årligen tusentals nystartade företag att etablera sig på nätet. Vi sänker trösklarna för att komma igång med tjänster på nätet (såsom domännamn, epost och hemsida) och skapar därmed de bästa förutsättningarna för entreprenörer att lyckas med sin verksamhet.

Våra tjänster är i sig unika men också helt beroende av att våra medarbetare har en enastående känsla för kundbemötande.

Internet.se är även en del av koncernen Infracom Group (publ) – en ledande aktör inom IT-infrastruktur som börsnoterades i januari 2018.

Vi har ett spännande och händelserikt år framför oss och vi söker nu en extraordinär Kundansvarig säljare till vårt kontor i Göteborg.