InfraCom Communications är Sveriges bästa företag inom telekom med ca 39 anställda uppdelade på flera orter är vi en stolt del av InfraCom. Vi satsar på att alltid vara i framkant och driva marknaden framåt. Vilket vi lyckats med inte minst med våra produkter och tjänster inom Microsoft Teams och våran egenutvecklade unified-communication-plattform. Vi är ledande och framåt!

För att bevara våran ledande position söker vi dig som vill vara med och utveckla InfraCom och våra tjänster i rollen som systemutvecklare.

Det vi bland annat behöver just din hjälp med kräver att du har en eftergymnasial utbildning inom datavetenskap eller erfarenhet från arbetslivet motsvarande en sådan, du behöver inte vara 22 år gammal med 10 års erfarenhet av branschen men vi ser gärna att du har jobbat eller är intresserad av att jobba med Qt, Rest, WebSockets, React och olika CRM System, är du dessutom erfarne av att utveckla mot Microsofts tjänster och plattform vill vi att du hör av dig direkt!

Det är också meriterande om du är erfaren i:

  • MySQL
  • Asterisk
  • Backend utveckling

För att passa in i gänget så är det viktigt att du:

  • Har stark känsla för kvalité
  • Gillar att skriva kod
  • Stolthet för det du levererar
  • Är passionerad och brinner för något just du tycker är kul

Här på InfraCom Communications blir du en del av ett dynamiskt, expansivt och nytänkande företag.

Vi kan lova dig en snabb utvecklingstakt och möjligheten att få lära dig nya saker så gott som dagligen. Självklart tycker vi att det är viktigt att alla våra medarbetare trivs på jobbet och är därför lyhörda för dina önskemål.

Vi har våra fina kontor på härliga Södermalm i Stockholm och Gamlestan i goa Göteborg.

Känner du dig träffad av det här och vill berätta mer om vad du kan så vore vi jätteglad om du ville höra av dig till oss med ett CV och en beskrivning av dig själv till fredrik.andersson@infracom.se vi anställer så fort vi hittat dig.