Infracom Communications AB söker Supporttekniker till vårt kontor i Stockholm

Infracom Communications (FD Weblink/Cellip) expanderar kraftigt och söker nya medarbetare. Infracom Communications är en svensk telefonioperatör med en komplett portfölj av kommunikationstjänster. Med en egen telefoniplattform levererar vi Unified lösningar med fast och mobil telefoni. Sedan starten 2004 har vi nu vuxit och idag har vi kunder över hela landet. Vår målsättning och ambition är att vara det naturliga valet för alla företag när det gäller kommunikationstjänster.

Din Profil:
Vi söker nu dig som har ett naturligt intresse för service och felsökning. Du har ett brinnande intresse för telefoni, Teknik och utveckling.
Vi tror att du trivs med daglig kontakt med partners, återförsäljare samt kunder, och verkligen vill göra skillnad för att uppnå hög kundnöjdhet.
Du har även erfarenhet av 1:st support, hantera ärenden via telefon och mail. Som person är du självgående, positiv och tycker om att arbeta i team, du behärskar både svenska och engelska i tal samt skrift. En relevant utbildning är meriterande men inte ett krav. B-körkort är ett plus.

Vad vi kan erbjuda dig:

På Infracom Communications blir du en del av ett dynamiskt, expansivt och nytänkande företag. Som anställd kommer du att arbeta brett och supportera många av Infracom:s tjänster. Vi kan lova dig en snabb utvecklingstakt och möjligheten att få lära dig nya saker så gott som dagligen. Självklart tycker vi att det är viktigt att alla våra medarbetare trivs på jobbet och är därför lyhörda för dina önskemål.

Om oss:
Infracom Communications har sedan 2004 hjälpt tusentals av små- och stora företag att förenkla sin telefonilösning genom att flytta den till vår egenutvecklade molnväxel. Företaget är i stark tillväxt tack vare en framgångsrik försäljningsorganisation.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt mediaval för rekrytering och undanber oss därför kontakt av rekryterings säljare.

Arbetstid/Varaktighet:
Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Du ansöker genom att maila CV till jonathan.lager@infracom.se

Om du har frågor går det även bra att ringa
Jonathan Lager på 031 – 301 48 21

Placering: Stockholm
Heltidstjänst med provanställning i 6 månader.
Tillträde: snarast möjligt.

Arbetsgivare:
InfraCom Communications AB
Orgnr. 559046-6537
Adress: Ölandsgatan 42, 116 63 Stockholm
www.InfraCom.se