InfraCom Communications AB söker Order/leverans administratör

Infracom Communications (fd Weblink IP Phone AB och Cellip AB) expanderar kraftigt och behöver nu stärka upp med ytterligare en person till order- och leveransavdelningen.

Infracom Communications är en svensk telefonoperatör med en komplett portfölj av kommunikationstjänster. Med en egen telefoniplattform levererar vi molnbaserade lösningar för fast och mobil telefoni till företag. Sedan starten 2004 har vi nu vuxit och idag har vi kunder både nationellt och internationellt. Vår målsättning och ambition är att vara det naturliga valet för alla företag när det gäller kommunikationstjänster.

Din Profil:
Vi söker nu en administrativ förmåga som har ett naturligt intresse av att serva och ha kontakt med våra återförsäljare, partners och kunder gällande våra kommunikationslösningar.
Du bör ha ett genuint intresse för innovation och teknik då vi lever i en föränderlig värld.
Vi tror att du är en serviceinriktad människa med viss datorvana.

Som person är du självgående, positiv, utåtriktad och tycker om att arbeta i ett team. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
Du är inte rädd för att ha kundkontakt och du är serviceminded!

Vad vi kan erbjuda dig:
På InfraCom blir du en del av ett dynamiskt, expansivt och nytänkande företag. Som anställd kommer du att arbeta med orderhantering, inköp, nummerporteringar och leveranser. Vi kan lova dig en snabb utvecklingstakt och möjligheten att få lära dig nya saker så gott som dagligen. Självklart tycker vi att det är viktigt att alla våra medarbetare trivs på jobbet och är därför lyhörda för dina önskemål.

Om oss:
Infracom Communications har sedan 2004 hjälpt tusentals företag i varierande storlek att förenkla sin telefonilösning genom att flytta den till vår egenutvecklade molnväxel. Företaget är i stark tillväxt tack vare en framgångsrik försäljningsorganisation.

Arbetstid/Varaktighet:
Tjänst:
Tillsvidaretjänst med provanställning 6 månader.
Placering:
 Göteborg

Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Du ansöker genom att maila CV till roger.werin@infracom.se
Om du har frågor går det även bra att ringa Roger Werin på 031-301 48 15.

Arbetsgivare:
InfraCom Communications AB
Gamlestadsvägen 1
415 11 Göteborg
www.infracom.se