GÖTEBORG

SENIOR TEKNIKER

IT-TJÄNSTER

Tipsa om tjänsten!

Känner du någon som passar för den här tjänsten? Tipsa oss! Om personen blir anställd får du en Samsung Galaxy Tab 4 G som tack.

Ja, jag vill tipsa!

Drifttekniker sökes med fokus på servervirtualisering

Om jobbet

Söker du en bred teknikroll och är självgående? Lockas du av hög servicekänsla och chansen att påverka – såväl din egen – som bolagets fortsatta utveckling? Sök dig till oss som IT drifttekniker!

Om oss

PIN är en del av InfraCom Group och har sedan starten 2000 haft en stabil tillväxt, 2018 börsnoterades gruppen och befinner sig just nu i ett expansivt skede. Vi hjälper tusentals företag i hela Norden att förenkla sina IT och driftlösningar genom att flytta dem till vårt privata moln. Med egenutvecklade plattformar kan vi erbjuda kostnadseffektiva och stabila lösningar med snabb support.

Dina arbetsuppgifter

Rollen som drifttekniker är bred och varierande, du kommer arbeta med allt från driftsättning till underhåll och support av system samt infrastruktur. Du kommer ingå i vårt driftteam bestående av 10 st drifttekniker och IT-arkitekter som har ansvaret för infrastruktur och driftsmiljöer. Det ingår även beredskapsarbete i tjänsten

Din profil

Vi söker dig som är genuint intresserad av teknik och ser systemdrift som ett ständigt lärande. Som person är du nyfiken, självgående och ansvarstagande samt trygg i att kommunicera med såväl kunder som leverantörer.  Du har även ett par års erfarenhet inom följande tekniker:

  • Virtualisering – HyperV, Xen etc
  • Storage – SAN, Storage Spaces etc
  • Server OS – Windows, Linux
  • Databashantering – MSSQL, MySQL
  • Övervakning

Hos oss blir du en del av ett dynamiskt, expansivt och nytänkande företag. Du kan se fram emot en snabb utvecklingstakt med korta beslutsvägar samt stora möjligheter till lärande. Dina önskemål och idéer alltid välkomna då trivseln på arbetsplatsen värderas högt.

Placeringsort: Gamlestaden, Göteborg

Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan till bo.kjellberg@infracomgroup.se. Tel 031-748 07 01.

** Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt av rekryteringssäljare.**

Har du inte ditt CV tillgängligt just nu?

Är du intresserad av tjänsten, men inte har möjlighet att skicka ditt CV nu (kanske sitter du på bussen eller spårvagnen)? Då kan du lämna en intresseanmälan för tjänsten via formuläret på denna sida, så tar vi ditt CV vid ett senare tillfälle.

Om Pin Sweden AB

Webb: Pin.se | vps.pin.se | internet.pin.se
PIN ingår i koncernen InfraCom Group tillsammans med IP-telefonibolagen Weblink och Cellip, webtjänstebolaget internet.se och ISPn Öretel. Koncernen består av ett 80-tal medarbetare och vi börsnoterades under 2018. En notering som blev startskottet för vår spännande förändringsresa mot PIN 2.0!

Vi är en helhetsleverantör inom Telekom som erbjuder skräddarsydda hosting-lösningar i världsklass! Dessa skapar driftsäkerhet samt tillgänglighet för våra kunders verksamhet. Vår välvilja att hjälpa kunderna tillsammans med vår personliga service och lokala förankring utmärker PIN.

Om InfraCom Group AB (publ)

Webb: Infracom.se
InfraCom är en ledande aktör inom IT-infrastruktur. Bolaget äger, driver och utvecklar högkvalitativa tjänster inom molnbaserad telefoni, molnbaserade IT-tjänster, datacenters, samt datakommunikation och internetaccesser till kunder som efterfrågar hög drift- och datasäkerhet.

Under verksamhetsåret 2018/19 (18 månader) omsatte InfraCom 294 miljoner kronor med ett EBITDA-resultat om 60 miljoner kronor. Aktien är noterad på Spotlight Stock Market och handlas med ticken INFRA, ISIN-kod SE0010414573.